Mer om meg

Min utdanning er Sivilingeniør og Lektor m/tillegg, og jeg har jobbet som realfagslærer i videregående skole. Nå jobber jeg som privatlærer og har fulgt med på utviklingen i skoleverket. Når jeg har hjulpet elever på høyere nivå, har jeg fått repetert min utdanning.

Ved undervisning av yngre elever får jeg brukt mine pedagogiske evner, mye bedre matematisk forståelse enn den vanlige læreren og min særdeles gode tålmodighet. Å se at det går opp lys for yngre elever som gir dem mye bedre muligheter i videre skolegang og utdanning og er meningsfylt. Det samme er det å kunne gi sterke elever utfordringer som gjør at matematikk blir gøy og ikke bare kjedelige timer med oppgaver som er selvfølgelige.

Jeg er veldig glad i matematikk, og nå har jeg veldig lyst til å hjelpe deg slik at du får til mer og liker faget bedre.